همانگی کانادا با آمریکا برای پذیرش مهاجر

کانادا خط مشی پذیرش مهاجر خود را با ایالات متحده آمریکا هماهنگ می‌کند
به تقل از کانادا اینفو اداره امور مهاجرت و گردشگری کانادا اعلام کرد که سیاست عمومی پذیرش مهاجر به کانادا را با حکم اجرایی رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا هماهنگ خواهد کرد. دونالد ترامپ در تاریخ ۲۷ ژانویه طی حکمی اجرایی شهروندان ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان و یمن را از ورود به ایالات متحده برای یک دوره ۹۰ روزه منع کرد.
شهروندان سوریه نیز تا اطلاع ثانوی از ورود به آمریکا محروم هستند. وزیر امور خارجه کانادا گفت که ما به آمریکا اطمینان می‌دهیم که اتباع این هفت کشور از خاک کانادا وارد آمریکا نخواهند شد و ما مانند گذشته اقامت موقت در کانادا را برای آنها تأمین خواهیم کرد.
اگر یکی از شهروندان این هفت کشور قصد مهاجرت به آمریکا را داشته باشد و مجاز به انجام این کار نباشد ممکن است بتواند بدون پرداخت هیچ هزینه ای در کانادا اقامت کند به شرط اینکه یکی از شرایط کار در کانادا یا تحصیل در کانادا را داشته باشد. در غیر این صورت برای آنها ویزای توریستی کانادا صادر خواهد شد.

شایعه برنامه جدید قرعه‌کشی ویزای کانادا

شایعه برنامه جدید قرعه‌کشی ویزای کانادا
به نقل از کانادا اینفو شایعه گسترده ای در شبکه های اجتماعی پخش شده است مبنی بر اینکه کانادا قصد دارد قرعه کشی ویزای کانادا را مانند قرعه‌کشی ویزای آمریکا یا همان لاتاری برگزار کند که بر این اساس شهروندان ۱۶ کشور از تاریخ ۱ مارس ۲۰۱۷ می‌توانند از این امتیاز برخوردار شوند.
دولت کانادا تا کنون این خبر را تأیید نکرده و بنظر میرسد که خبر جعلی باشد چرا که طیف وسیعی از الزامات برای شهروندان کشورهای عمان، اتیوپی، فیلیپین، غنا، گویانا، جامائیکا، نیجریه، گامبیا، کامرون، کنیا، پاکستان، زامبیا، تایلند، اوگاندا، فیجی و لسوتو در این مقاله آمده است.
این خبر بنوعی علاقمندان به تحصیل در کانادا را تشویق می‌کند که برای گرفتن اقامت دائم کانادا در این قرعه‌کشی جعلی شرکت کنند.
علاقمندان به زندگی در کانادا برای کسب اطلاعات بیشتر و جلوگیری از کلاهبرداری، لطفا از سایت دولت کانادا پیگیر باشند

طرح جدید ویزای کار کانادا در چهار ایالت

طرح جدید ویزای کار کانادا در چهار ایالت
به نقل از کانادا اینفو در تاريخ ۲۷ ژانویه دولت کانادا برنامه سیار مهاجرت به کانادا و اقیانوسیه را معرفی کرد که براساس آن امتیازات جدید مهاجرتی به داوطلبان کار در کانادا اعطا خواهد شد. این برنامه شامل ایالت های نیوبرانزویک، نوا اسکوشیا، جزیره پرنس ادوارد و نیوفاندلند و لابرادور (به طور کل، آتلانتیک کانادا) می‌شود.
درحال حاضر این ایالات با کمبود شدید نیروی کار ماهر مواجه اند و کارفرمایان و شرکت‌های کانادایی در این استان‌ها با مشکل و کمبود نیرو درگیرند. پیش بینی می شود با اجرایی شدن این طرح نیروهای کار ماهر رغبت بیشتری برای اخذ ویزای کار کانادا پیدا کنند. در حال حاضر کارگران خارجی مجاز به اقامت دائم کانادا نیستند و می‌بایست در بازه های زمانی مشخص برای تمدید ویزای کانادا اقدام کنند.
امتیاز دیگر این طرح برای خانواده مهاجرین به کانادا است که می‌توانند اقامت در کانادا داشته و فرزندانشان نیز برای تحصیل در کانادا درخواست بدهند. هرچند این این امتیاز از لحاظ قانونی موقت خواهد بود اما معمولا لغو نخواهد شد.
درکنار این طرح برنامه تحصیلات تکمیلی در کانادا نیز معرفی شده است که دانشجویانی که تمایل به ادامه تحصیل در کانادا را دارند بتوانند با درخواست ویزای دانشجویی کانادا علاوه بر تحصیل در کانادا  بهفعالیت و کار در کانادا نیز بپردازند.
اینگونه ویزای تحصیلی کانادا قابلیت دوبار تمدید برای بازه های زمانی دوساله را نیز دارد.

دلایل رد درخواست ویزای کانادا

دلایل رد درخواست ویزای کانادا
به نقل از کانادا اینفو تکمیل فرم های درخواست ویزای کانادا فرآیند پیچیده ای است که بالقوه بسیاری از متقاضیان مهاجرت به کانادا را با مشکل مواجه می‌کند.
هرسال میلیون ها ویزا برای متقاضیان تحصیل در کانادا و سایر مقاصد صادر می‌شود و چندین میلیون درخواست که اکثراً درخواست ویزای اقامت دائم کانادا است رد می‌شوند. چند مورد از دلایل رد درخواست های ویزای کانادا به شرح زیر است :
انتخاب اشتباه نوع ویزای کانادا
عدم تکمیل دقیق فرم‌های مهاجرت به کانادا
عدم ارائه فرم های حقوقی شرکت‌های واسط
پرداخت ناقص هزینه اخذ ویزای بیومتریک کانادا
هریک از دلایل فوق می‌تواند باعث تاخیر یا رد درخواست ویزای مهاجرتی کانادا شود.
ویزای کار کانادا و سایر انواع ویزای کانادا مجوزی است رسمی برای ورود به خاک کانادا و تحصیل یا کار در کانادا برای کسانی که از طرق قانونی قصد اقامت در کانادا را دارند. برای اخذ شهروندی کانادا قوانین سختگیرانه ای وجود دارد که رعایت کامل آنها برای متقاضیان زندگی در کانادا لازم است. ارائه درخواست مهاجرت به کانادا با مدارک و مستندات دروغین و یا ناقص می‌تواند منجر به رد درخواست ویزای کانادا و یا محرومیت ده ساله از درخواست مجدد و یا اعمال مجازات هایی شدیدتر شود.

سفر بدون ویزا به کانادا برای انگلیسی ها

سفر بدون ویزا به کانادا برای انگلیسی ها
به نقل از کانادا اینفو شهروندان بریتانیا چنانچه برای مدت کوتاهی قصد سفر به کانادا را داشته باشند از اخذ ویزای کانادا معاف هستند و تنها کافیست مجوز مسافرت الکترونیک را دریافت کنند. اگر قصد اقامت در کانادا برای مدت زمان طولانی تری را دارند می‌بایست با کمیسیون عالی کانادا شرایط ورود را بررسی کنند. متقاضی می‌بایست هنگام ورود مدارک تمکن مالی خود را ارائه دهد حتی اگر از سوی خانواده یا دوستان دعوت نامه داشته باشد.
چنانچه متقاضی اقامت در کانادا سابقه کیفری داشته باشد و یا حتی دستگیر شده باشد بدون سابقه محکومیت، هنگام درخواست روادید کانادا می‌بایست مراتب را به اطلاع کمیسیون عالی مهاجرت کانادا اعلام کند.
برخی از سایتهای غیر مجاز برای ارسال درخواست ویزای کانادا هزینه‌هایی دریافت می‌کنند که باید یادآوری کرد که این سایت‌ها مورد تأیید دولت کانادا نیستند و شهروندان می‌بایست مراقب اینگونه موارد باشند.

شرایط اولیه مهاجرت به کانادا

شرایط اولیه مهاجرت به کانادا
به نقل از کانادا اینفو شخصی که مایل به مهاجرت به کانادا است باید برای اخذ ویزای اقامت موقت کانادا اقدام کند و درخواست خود را به یکی از نمایندگی های خارجی کانادا ارائه دهد. چنانچه شخص جزو شهروندان یکی از ۵۱ کشوری باشد که معاف از اخذ ویزای مهاجرتی کانادا هستند و یا اقامت دائم آمریکا را داشته باشد نیاز به گذراندن موارد فوق را ندارد.
این افراد بجز آنهایی که مقیم آمریکا هستند برای مسافرت به کانادا می‌بایست مجوز الکترونیکی مسافرت را نیز اخذ کنند.
درخواست های ویزای تحصیلی کانادا و ویزای کار کانادا و… می‌تواند بصورت الکترونیکی ارائه شوند.

برنامه مهاجرتی جدید استان مانیتوبا

برنامه مهاجرتی جدید استان مانیتوبا
به نقل از کانادا اینفو براساس برنامه زمانبندی ارائه شده توسط استانداری ایالت مانیتوبای کانادا تا پایان سال جاری حداقل دوبار پذیرش مهاجر کانادا اتفاق خواهد افتاد. متقاضیان می‌توانند درخواست اقامت دائم کانادا را به کنسولگری های کانادا در سراسر دنیا ارائه دهند و درصورت پذیرش اقامت کانادا، آنها می‌توانند به همراه خانواده مهاجرت به کانادا داشته باشند.
دراین بین اولویت با کسانی است که برای کار در کانادا درخواست می‌دهند. کسانی که برای کارآفرینی در مانیتوبا و تجارت در استان مانیتوبا درخواست ویزای تجاری می‌دهند می‌توانند پس از پذیرش درخواست مهاجرت خود از تسهیلات بانکی ویژه کارآفرینان در استان مانیتوبا بهره مند شوند.
نیاز مبرم استان مانیتوبا به نیروی کار ماهر و وضعیت آب و هوایی مانیتوبا که مانند بیشتر شهرهای کانادا از هوایی سرد برخوردار است باعث می‌شود تا قشر خاصی از کارگران ماهر برای کار در مانیتوبا داوطلب شوند.
براساس برنامه‌های کاربردی ایالت مانیتوبا، کارگران واجد شرایط خارجی و فارق التحصیلان دانشگاهی که قصد کار و تحصیل در مانیتوبا را دارند چنانچه توسط کارفرمایان تأیید شده ایالتی معرفی شوند از امتیاز ویژه ای برای اخذ اقامت بدون شرط کانادا برخوردار خواهند شد.
مانیتوبا یا مَنیتُبا (به انگلیسی: Manitoba) یکی از استان‌های کانادا است. مرکز آن وینیپگ است این استان یکی از سه استان سرسبز کانادا در قلب کشور می‌باشد. جمعیت این استان ۱۲۰۰۰۰۰ نفر است.
بزرگترین شهر این استان وی نی پگ (وینیپگ) با ۷۰۶۹۰۰ نفر جمعیت می‌باشد. Brandon دومین شهر بزرگ استان است.
این استان در سالهای اخیر شمار زیادی مهاجر جذب کرده و در تلاش است تا سالانه ۱۰۰۰۰ نفر مهاجر جدید جذب کند.

مجوز CSR برای اکسپرس اینتری کانادا

مجوز CRS برای اکسپرس اینتری کانادا
به نقل از کانادا اینفو آخرین قرعه‌کشی اکسپرس اینتری کانادا در سال جاری با دو تغییر مهم همراه شد.یک اینکه تعداد شانس برای متقاضیان اقامت دائم کانادا افزايش يافته است و دوم اینکه مشتاقان تحصیل در کانادا چنانچه در دور اول قرعه کشی برنده شوند از شانس بیشتری برای اخذ ویزای کانادا برخوردار خواهند بود. در حال حاضر مقدمات صدور مجوز CRS برای ۳۵۰۸ نفر فراهم شده است که در انتهای سال جاری به متقاضیان مهاجرت به کانادا تعلق خواهد گرفت.
پیش از این امتیاز CRS به تعداد کمتر و با محدودیت تعلق می‌گرفت.
برندگان این قرعه کشی پس از ارائه درخواست اقامت دائم کانادا خواهند توانست به همراه اعضای اصلی خانواده، از جمله همسر، شرکای زندگی عرفی و همچنین فرزندان نسبی حق شهروندی کانادا را کسب کنند.
آخرین باری که نیاز به امتیاز CRS کمتر از این در ماه اکتبر 2015 بود، علاوه بر این، رقابت ژانویه 25 بزرگترین در تمام دوران بود.
افرادی که متقاضی کار در کانادا هستند می‌بایست از طریق مجاری فدرال از زیر مجموعه کلاس تجارت اقدام کنند تا ویزای کار کانادا به آنها تعلق گیرد.

تمکن مالی برای مهاجرت اکسپرس به کانادا

تمکن مالی برای مهاجرت اکسپرس به کانادا
به نقل از کانادا اینفو دولت کانادا برای متقاضیان ویزای کاری کانادا چنانچه طبق قوانین فدرال کارگر ماهر باشند و کلاس تجارت فدرال را کسب کرده باشند تسهیلات ویژه ای درنظر گرفته اند. آنها می‌توانند برای کار در کانادا تحت کلاس تجربی رایج بدون نشان دادن وجوه نقد تنها با ارائه معرفی نامه از کارفرمای مربوطه برای مهاجرت به کانادا اقدام کنند.
این تغییر در قوانین شاید تنها برای یک درصد مهاجران کانادا تأثیر گذار باشد اما برای همان افراد واجد شرایط بسیار مفید خواهد بود. این قوانین تنها برای درخواست های ویزای کانادای جدید اعمال خواهد شد و برای درخواست های گذشته طبق قوانین قبلی رفتار خواهد شد.
وجوهی که در قوانین از آن یاد می‌شود پولی است که مهاجران کانادا و خانواده هایشان می‌بایست برای تأمین نیازهای اولیه و هزینه محل زندگی در کانادا در اختیار داشته باشند.
این وجوه می‌بایست به یکی از صورت های زیر باشد :
پول نقد،
اسنادی که نشان دهنده اموال و یا سرمایه شخص باشد ( مانند سهام، اوراق قرضه، بستانکاری ها، اوراق قرضه خزانه‌داری و غیره)،
اسناد و مدارکی که قابلیت تبدیل شدن به پول نقد را داشته باشند ( مانند سفته های بانکی، چک های مسافرتی و یا حواله های بانکی)
متقاضی مهاجرت به کانادا می تواند برای همسر و شریک زندگی مشترک خود مدارک تمکن مالی را ارائه دهد مگر در مواردی که می‌خواهد برای تأسیس شرکت در کانادا اقدام کند. زمانی که ویزای اقامت دائم کانادا صادر شد متقاضی می‌بایست وجوه موردنظر را پرداخت نماید.
حداقل وجه مورد نیاز برای مهاجرت خانوادگی به کانادا به نسبت اعضای خانواده به شرح زیر است:
۱ نفر ۱۲۰۰ دلار
۲ نفر ۱۵۳۱۲ دلار
۳ نفر ۱۸۸۲۵ دلار
۴ نفر ۲۲۸۵۶ دلار
۵ نفر ۲۵۹۲۳ دلار
۶ نفر ۲۹۲۳۶ دلار
۷ نفر یا بیشتر ۲۹۲۳۶ دلار.
مقررات مربوط به وجوه نقد همراه مهاجران کانادا به صورت سالانه به روز می شود.

صدور ویزای کار کانادا در آنتاریو

صدور ویزای کار کانادا برای نیروی ماهر فرانسوی زبان در آنتاریو
ایالت آنتاریو اعلام کرد برای جذب کارگر ماهر فرانسوی زبان شرایط جدیدی وضع کرده است که جزو برنامه مهاجرت به کانادا محسوب می‌شود. دولت آنتاریو اعلام کرد که فرآیند جدید باعث می‌شود صدور ویزای کاری کانادا سریعتر و زمان پردازش آن سریعتر خواهد شد.
افرادی که پس از ۲۳ ژانویه اطلاعیه NOI را دریافت کرده اند می‌توانند برای کار در کانادا و اقامت در کانادا درخواست اخذ ویزای کار کانادا را بصورت آنلاین و از طریق سیستم NOI ارسال کنند.
هدف از این طرح دولت ایالت آنتاریو جذب ۵ درصدی مهاجران فرانسوی برای کار در سیستم اکسپرس فدرال کانادا می‌باشد.
این برنامه نیروهای کار ماهر فرانسوی را هدف قرار می‌دهد که توانایی زبان انگلیسی بالايی نیز داشته باشند و برای اقامت در آنتاریو تمایل داشته باشند.
مدارک و شرایط لازم جهت اخذ ویزای فوری کانادا در طرح فوق به شرح زیر است :
مدرک زبان با درجه ۷ برای زبان انگلیسی و درجه ۶ برای زبان فرانسوی که مورد تأیید دولت کانادا و آنتاریو باشد.
تجربه کاری مورد تایید استاندارد FSWC یا CEC،
معادل یک مدرک لیسانس کانادایی یا بالاتر؛
تمکن مالی برای مدت اقامت در کانادا
درخواست اقامت در آنتاریو.
افراد منتخب برای کار در آنتاریو فراخوانده می‌شوند و برای مدت ۴۵ روز بصورت آزمایشی به کار گمارده خواهند شد. آنها پس از تأیید اولیه می توانند برای تحصیل در کانادا نیز اقدام کنند، هرچند که آنها فاقد ویزای تحصیلی کانادا هستند اما می توانند با همان ویزای کار کانادا به ادامه تحصیل در کانادا بپردازند.